Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Spetterend Kidsproof Kinderfeest in Almere Buiten

Op zaterdag 29 september luidt Kidsproof Almere het nieuwe schooljaar feestelijk in met toffe activiteiten tijdens het Kidsproof Kinderfeest in Almere Buiten. Het wordt een feestelijke dag met veel kinderactiviteiten voor kinderen in de leeftijd van nul tot twaalf jaar! Toegang is gratis en iedereen is welkom tussen 12.00 en 17.00 uur op het Globeplein en Rio de Janeiroplein.

Activiteiten
Op het Kidsproof Kinderfeest kunnen kinderen meedoen met veel verschillende workshops en activiteiten, georganiseerd door Almeerse ondernemers. Het doel van dit Kinderfeest is om ouders én kinderen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met het leuke en veelzijdige kinderaanbod in Almere! Zo kun je bijvoorbeeld prachtig geschminkt worden, je eigen kunstwerk met LEGO bouwen, een spannende survivalbaan beklimmen, heerlijke cupcakes versieren, toffe glittertatoos zetten en hippe kindercocktails maken. De Stad & Natuur Bus komt, je kunt een workshop Warrior Skillzz volgen, heerlijk springen op het springkussen en nog veel meer sportieve, creatieve en stoere activiteiten! Verder is er een kleedjesmarkt waar ouders en kinderen zich gratis voor op kunnen geven! Je vindt het complete overzicht op de website www.kidsproof.nl/almere

Locatie en toegang
De toegang voor het Kidsproof Kinderfeest is gratis. Voor sommige activiteiten wordt een kleine bijdrage in de materiaalkosten gevraagd. Om deel te nemen aan de activiteiten is een strippenkaart nodig. Deze is gratis af te halen bij de Kidsproof-stand.
 
Kidsproof Almere
Op www.kidsproof.nl/almere (een website met een compleet overzicht van alle activiteiten en uitjes voor kinderen) kun je het volledige aanbod voor het Kinderfeest op 29 september vinden. Wil je met jouw organisatie ook aanwezig zijn? Of wil je een gratis plekje reserveren voor de kleedjesmarkt? Dat kan nog! Neem daarvoor contact op met Kidsproof Almere. Het Kidsproof Kinderfeest wordt georganiseerd in samenwerking met de winkeliersvereniging Buitenmere/DoeMere en vele organisaties uit Almere die iets voor kinderen organiseren!


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)