Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Sporting Almere begint oefencampagne met winst.

Zondag vierdeklasser Sporting Almere heeft na diverse trainingen ook de eerste oefenwedstrijd achter de rug.

De ploeg van Sandor Augustijn dat veelbelovende berichten liet horen wist de eerste oefenpot met 4-5 te winnen van SDOB uit Broek in Waterland. Beiden trainers konden naar continu wisselen om zodoende een beter beeld te krijgen waar men momenteel staat. In de eerste helft werd er viermaal gescoord, en was het 2-2 na 45 minuten.

In de tweede helft twee vrijwel gelijkwaardige ploegen die aanvallend waren ingesteld. Sporting Almere nam wel de leiding maar de gelijkmaker bleef niet lang weg 3-3. De thuisclub scoorde snel de 4-3 maar dit gaf Sporting een boost om de draad weer op te pakken en dat gebeurde ook en leverde uiteindelijk de gelijkmaker weer op 4-4. Sporting Almere trainer Augustijn volop wisselen nog wat spelers en dat pakte goed uit. Mooie bijkomstigheid was dat zijn ploeg uiteindelijk ook nog aan het langste eind trok en de 4-5 scoorde. Hier bleef het bij, voor Sporting Almere scoorde Dylan Dokter 2x Audrey Eto, Jonathan Arindel en Jordy Oudejans ieder een keer.

Sandor Augustijn over zijn ploeg: “Het is lekker dat je veel spelers tot je beschikking hebt die er allemaal voor willen gaan. Ik heb veel gezien en zal m’n voordeel hiermee doen want een ding is zeker er zit veel talent in mijn selectie en dat geeft veel vertrouwen voor de toekomst” aldus de coach die komend seizoen in de vierde klasse F gaat starten.


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)