Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • Sporting Almere wil komend seizoen gaan bouwen aan iets moois.

Sporting Almere door scheidsrechterlijke dwaling in slotfase toch nog onderuit (4-3).

10 maart 2019

In de zondag vierde klasse heeft Sporting Almere tegen Majella een onterechte nederlaag geleden.

Na een moeizaam begin kwamen de Almeerders later beter in de wedstrijd. Dit resulteerde dan ook in een 0-1 voorsprong door Lesley v.d. Nieuwegiezen. Hierna nog wat kleine kansen maar voor de rust bleef deze stand op het scorebord staan.

Na de rust twee wissels bij Sporting Almere, coach Sandor Augustijn probeerde hiermee meer druk te zetten op de tegenstander. Het liep echter heel anders want Majella maakte snel gelijk en nam kort hierop ook nog een 2-1 voorsprong. Sporting Almere toonde hierna wel weer karakter en kwam uitstekend terug, en wist zelfs op een 2-3 voorsprong te komen. Hierna wat tumult bij wat rare beslissingen van de scheidsrechter die van verre afstand kennelijk kon zien dat de bal over de doellijn bij Sporting was geweest en de thuisclub onterecht een doelpunt toekende. Ontdanks protesten was de man niet voor rede vatbaar. Sporting raakte hier even van slag maar rechtte de rug en kwam bij vlagen goed terug maar toen vlak voor tijd ook nog de 4-3 viel kwamen de Almeerders dit niet meer te boven en speelde een verloren wedstrijd.

Trainer Sandor Augustijn was niet tevreden over zijn ploeg maar de scheidsrechter spande deze middag de kroon in zijn ogen door vele dubieuze beslissingen te nemen in deze wedstrijd. Sporting zal nog de nodige punten moeten gaan halen wil men niet verder afglijden. Komende wedstrijd ontvangt men middenmooter s’Graveland.


Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)