Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Sporting Almere heer en meester maar ziet duel gestaakt bij 2-2.

12 mei 2019

Sporting Almere moest weer eens gaan winnen om uit de onderste regione te geraken in de zondag vierde klasse F.

De ploeg van Sandor Augustijn had de eerste helft het heft in handen en scoorde zelf twee keer maar voor de rust kwam tegenstander De Dreef toch nog langszij. In de beginfase was te zien dat Sporting super gemotiveerd was en kreeg dan ook de nodige kansen. Twee werden dan ook benut. Eerst was het Sherwan Mustafa die scoorde en later zorgde Mike Lochtenberg voor de tweede treffer. Nog voor de rust trok de thuisclub de stand weer gelijk.

Na de rust bleef Sporting de toon aangeven maar in de 65e minuut was er een pittig duel wat voor Sporting Almere speler Lesley van Nieuwengiezen een gebroken enkel opleverde. Des desbetreffende speler van De Dreef kreeg direct rood voorgeschoteld. Uiteindelijk besloot de arbiter in overleg met beide partijen om het duel niet verder te laten gaan. Komende Donderdag wordt dit duel uitgespeeld.

Trainer Sandor Augustijn van Sporting vond het terecht dat het duel gestaakt werd, “Je zag dat de enkel er heel raar bij lag en wist je dat het er niet goed uitzag dus een goede beslissing om met het duel te stoppen”.


Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)