Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Sporting Almere kan niet stunten tegen koploper Vreeswijk.

14 april 2019

In de zondag vierde klasse F heeft Sporting Almere niet voor een verassing kunnen zorgen.

De ploeg van trainer Sandor Augustijn verloor nipt (4-3) van koploper Vreeswijk en staat nu op een na-competitie plaats in de onderste regione. Het werd de zoveelste nederlaag voor de Almeerders die juist dit seizoen hoge ogen wilde gooien. Daar kwam echter niet veel van terecht en de noodklok komt nu wel in ‘t zicht. Of de ploeg van Augustijn het vege lijf nog kan redden zullen de laatste wedstrijden uitwijzen. Winst in deze wedstrijden is dan ook een must en hopelijk gaat dat ook gebeuren.

In de wedstrijd tegen de koploper Vreeswijk waren de eerste twintig minuten niet best van de Almeerders. Al snel keek men tegen een 2-0 achterstand aan. Nadat er twee wisselingen hadden plaats gevonden ging het beter draaien en kwam dan ook de aansluitingstreffer en dit gaf het nodige vertrouwen aan de ploeg. Helaas was een persoonlijke fout er weer de oorzaak van dat Vreeswijk op 3-1 kwam. Sporting liet zich echter niet wegspelen en kreeg ook de nodige kansen om tot scoren te komen dat gebeurde dan ook door Jordy Stuurman en Sharindra Jagroep. Uiteindelijk maakte Vreeswijk nog een vierde goal en daar kwam Sporting niet meer overheen terwijl de ploeg zeker een punt had verdiend tegen de koploper.

Sporting zal de resterende wedstrijden punten moeten pakken wil men niet het kind van de rekening gaan worden. Trainer Sandor Augustijn ziet nog mogelijkheden als de ploeg de laatste duels alles gaat geven om tot winst te komen.


archieffoto: Jordy Stuurman scoorde voor Sporting tegen Vreeswijk.


Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)