Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Sporting Almere klimt op ranglijst na 1-4 winst.

In de zondag vierde klasse heeft het Almeerse Sporting Almere voor de tweede keer op rij de winst naar zich toe getrokken.

Bij Schalkwijk ging Sporting veelbelovend van start. Binnen vijf minuten had men al gescoord door Shaw Aurangzaib die de goalie van Schalkwijk geen kans gaf 0-1. De thuisclub was hierdoor kennelijk van slag want in de 9e minuut verdubbelde Sporting de voorsprong door Sherwan Mustafa. Hierna was het even gedaan met de Almeerders de passes kwamen niet meer aan en het overleg was volkomen verdwenen tot ergernis van coach Sandor Augustijn. Pas toen Schalkwijk een strafschop kreeg en op 1-2 kwam deed Sporting wat terug. Vlak voor de rust was het Pedrosa Loco die met het hoofd de 1-3 scoorde.

Na de pauze een vrij gelijkopgaand duel en waren er wat mogelijkheden voor beiden partijen. Met nog zo’n kwartier te spelen kwam de definitieve nekslag voor Schalkwijk. Sporting-speler Shaw Aurangzaib soleerde door de verdediging van de gasten passeerde vier man inclusief de doelverdediger en was het uitindelijk verdiend toen 1-4 op het scorebord stond en dit tevens de eindstand was.

Bij Sporting was men uiteindelijk wel tevreden want men klom weer op de ranglijst en staat nu gedeeld op de derde plaats. Komend weekend krijgt de ploeg van Augustijn Rivierwijkers op bezoek.


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)