Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Sporting Almere totaal van slag en is nu hekkensluiter.

22 april 2019

In de zondag vierde klasse F maakt Sporting Almere een zeer tegenvallend seizoen door.

De Almeerse ploeg staat nu onderaan in deze klasse en zal nog flink aan de bak moeten om niet te degraderen naar de vijfde klasse.

Toen trainer Sandor Augustijn bij FC Almere vertrok en bij Sporting Almere tekende had hij ook niet verwacht dat het seizoen zo tegenvallend zou verlopen. Zijn ploeg verloor op eigen veld afgelopen zondag weer met stevige cijfers (0-5!). Volgens de coach worden de trainingen slecht bezocht, wordt er veel te makkelijk afgebeld en is er weinig beleving en weten ze vaak niet wat selectievoetbal inhoud aldus Augustijn die pas geleden nog bijgetekend had bij de club. “We moeten nu echt alles op alles zetten om niet te degraderen en de plannen die voor komend seizoen al klaar liggen nog te kunnen waarmaken”.

Met nog wedstrijden tegen De Dreef, Schalkwijk en Rivierwijkers moet het dan maar gebeuren volgens trainer Sandor Augustijn die nog alles op alles wil zetten om zijn plannen voor volgend seizoen toch nog te kunnen verwezelijken. De onderste vijf clubs op de ranglijst komen nog in aanmerking voor degradatie dus er is nog hoop voor de Almeerders maar dan moet wel snel de ommekeer komen.

Archieffoto: Tijdens de winterstop tekende Sandor Augustijn nog bij Sporting Almere bij.


Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)