Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Start kaartverkoop Festival 2 Turven Hoog bij Corrosia Stad

Op dinsdag 18 augustus start de kaartverkoop van Festival 2 Turven Hoog (vrijdag 2 t/m zondag 4 oktober), dat dit jaar voor het eerst plaatsvindt op en rond het Stadhuisplein in Almere Stad. Alle kaarten voor het internationale theaterfestival voor kinderen van 0 tot en met 6 jaar zijn - uitsluitend - te koop bij Corrosia Stad, het festivalcentrum van Festival 2 Turven Hoog. Het programma is te vinden op www.2turvenhoog.nl en kaarten zijn online verkrijgbaar via www.corrosia.nl. Tevens is er een speciale festivallijn geopend voor reserveringen, extra informatie en kortingsacties. Naast Corrosia Stad zijn de nieuwe festivallocaties aan het Stadhuisplein: de nieuwe bibliotheek, het stadhuis en de studio’s van jeugdtheater-gezelschap BonteHond en Theatergroep Suburbia.

Van Aaipet tot Flamenco
Laat je voor de gek houden door de goochelaars van AaiPet, geniet van een echte flamenco danseres uit Spanje, maak een soepje in de kas van de vergeten groeten of laat je betoveren door de plastic zakjes een Franse balletmeester. Festival 2 Turven Hoog creëert een wereld van verwondering en theatermagie met 14 zinnenprikkelende, bijzondere voorstellingen voor de allerkleinsten uit zowel Nederland als de rest van Europa. Er is theater, dans, muziek, flamenco, circus, poppen- en objecttheater. Ook zijn er gratis toegankelijke workshops en kunstinstallaties die speciaal voor het festival worden gemaakt. Nieuw dit jaar zijn theateracts en voorstellingen op het Stadhuisplein en in het winkelcentrum. Het volledige programma van het festival is te vinden op www.2turvenhoog.nl.

Festival 2 Turven Hoog is voor de kleinsten, de allerkleinsten, de aller-allerkleinsten, voor volwassenen, enfin…voor iedereen! Mis het niet!

Kaartverkoop
Kaarten zijn te koop bij festivalcentrum Corrosia Stad, Stadhuisplein 2, Almere Stad, geopend di t/m vr van 10.00-17.00 uur. Op festivaldagen is de kassa open vanaf 9.00-16.30 uur. Online: www.corrosia.nl. Telefonisch reserveren: festivallijn 036 - 5215648 (bereikbaar di t/m vr van 10.00- 17.00 uur)

Koop uw kaarten tijdig
Bij de meeste voorstellingen is het aantal zitplaatsen beperkt vanwege het intieme karakter van het festival. Om teleurstelling te voorkomen raden wij u daarom aan tijdig uw kaarten te reserveren of te kopen.

Festival 2 Turven Hoog wordt georganiseerd door Stichting 2+producties in coproductie met Corrosia Stad, de nieuwe bibliotheek, jeugdtheatergezelschap BonteHond, Theatergroep Suburbia en Vis à Vis. Het festival wordt mede mogelijk gemaakt door financiele bijdragen van o.a. Gemeente Almere, Provincie Flevoland, Fonds Podiumkunsten, VSBfonds, Bank Nederlandse Gemeenten en Fonds 21.

Foto: ZWIER door Het Wervelwind Ensemble, dat in premiere gaat tijdens Festival 2 Turven Hoog


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)