Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Sterk Buitenboys naar knock-out fase na 8-0 winst op Geuzenmiddenmeer.

Derde klasser SC Buitenboys is de bekercompetitie uitmuntend doorgekomen.

De ploeg van coach Patrick Bal bleef ongeslagen uit drie wedstrijden met een doelsaldo van 20 goals voor en nul tegen en gaat men verder in de districtsbeker.

De wedstrijd tegen Geuzen/Middenmeer was er een groot verschil te zien , op het aanvallende spel van Buitenboys hadden de Amsterdammers geen antwoord. In de derde minuut scoorde Buitenboys de eerste goal, Giovanni Kasanwilio maakte de 1-0 na goed werk van Michael Buth. Vier minuten later was het Rowdy Moorman die de voorsprong verdubbelde 2-0. Geuzen/M deed wel wat terug maar niet om Buitenboys te verontrusten. Met 2-0 brak ook de rust aan al had er door Buitenboys meer gescoord moeten worden

De tweede helft eenzelfde beeld met Buitenboys als betere ploeg en het kon dan ook niet uitblijven dat Michael Buth de 3-0 inschoot. De Amsterdammers stelden hier maar weinig tegenover en speelde maar pover. Uiteindelijk liepen de Almeerders uit naar een comfortabele 8-0 overwinning met doelpunten van Buth,Haazelager,Hocks en nogmaals Buth. Voor Geuzen/M zal er de komende weken nog iets moeten gebeuren wil men niet verder afzakken. Buitenboys zit derhalve lekker in het vel en kan zich gaan richten op de competitiestart. Komende zaterdag moet Buitenboys in de derde klasse C op bezoek bij Kockengen. Dit duel begint aan de Wagendijk in Kockengen om 14.30 uur.


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)