Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Stichting Single SuperMom organiseert het SuperMom Event Almere: Lets Celebrate You

Op 24 juni a.s. organiseert Stichting Single SuperMom – de stichting die zich inzet voor de alleenstaande moeder – een beauty, lifestyle en empowerment event voor alle moeders en kinderen in Almere.

Op zondag 24 juni 2018 verwelkomt Hilde van Garderen iedereen op het SuperMom Event Let’s Celebrate You op het ruime terrein Tang Dynastie in Almere.

Het evenement richt zich op alle moeders en kinderen van Almere, ondanks dat het is georganiseerd door het platform Single SuperMom. Dus kom met je moeder, dochter, zus, collega of vriendin en kids. De organisatie neemt je mee in een wereld die zich het best laat omschrijven als ‘Let’s Celebrate You’.

Moeders van alle leeftijden wanen zich in een wereld van drie feestelijke elementen waar elke vrouw blij van wordt. Zo zijn er beauty- lifestyle en empowerment stands. Bovendien is er een breed aanbod van online e-trainingen en twee workshops in het kader van empowerment. Speciaal voor het event zijn de beste experts en wijkmoeders opgetrommeld. Zij geven workshops, maar je kunt ook je cv laten checken of een mooie, professionele foto laten maken en verbinden moeders met elkaar. Dit is je kans om jezelf en jouw netwerk te versterken.

‘Let’s Celebrate You’ – biedt dus een geweldige dag én steunt ondernemende moeders en wijkinitiatieven. Veel van de standhouders zijn startende, lokale, ondernemende moeders. Ook is er aan de kinderen gedacht. Zij kunnen feestelijke cupcakes versieren en spelen, zowel binnen als buiten op het parkeerterrein mede dankzij Tang Dynasty en Jumping Almere zullen er activiteiten en springkussens zijn.

Over Stichting Single SuperMom
Stichting Single SuperMom is opgericht in 2008 en biedt ondersteuning aan alleenstaande moeders in heel Nederland. Het doel van de stichting is het vergroten van de economische zelfstandigheid en zelfbeschikking van deze kwetsbare groep en het vergroten van hun netwerk door middel van het organiseren van activiteiten. De website en besloten Facebook groep van Single SuperMom is een ontmoetingsplek dat alleenstaande moeders met elkaar verbindt voor vriendschap, oppas-issues, juridische vragen en hulp. Zo kunnen moeders die bij elkaar in de buurt wonen elkaar helpen of opzoeken voor klussen, oppassen, playdates (gesponsord door Kinderhulp) of gewoon een kop koffie. Aanmelden en alle trajecten zijn altijd gratis.

Praktische informatie 
Aanmelden kan via de website www.supermomevent.nl
Het evenement vindt plaats op zondag 24 juni van 10.00 – 16.00 uur in Tang Dynasty, 
Sumatraweg 2, 1335 JM Almere.
http://www.singlesupermom.com . Facebook . Twitter . YouTube


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)