Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Strandfestival Almere Zand 2015

Op 22 augustus wordt Strandfestival Zand voor de achtste keer georganiseerd. Niemand minder dan Anouk betreed onder andere het podium van Almere Zand 2015. Iedereen die zin heeft in een muzikale stranddag is van harte welkom. Het terrein is geopend van 11.00 tot 00.00 uur. De kaartverkoop is in volle gang. De leukste stranddag van het jaar, wie wil dat nou missen?

Naast Anouktreden ook de volgende artiesten op: Kensington, Guus Meewis, Kenny B, Matt Simons, Di-Rect, Miss Montreal, Gers Pardoel, The Flexican & Sef en The Originals. Genoeg keuze uit de verschillende genres voor jong en oud. Kinderen zijn onder begeleiding van een volwassene toegestaan.

De kaarten zijn te koop via de website http://www.strandfestivalzand.nl/tickets/ of bij de Primera winkels.

Op het terrein zijn verschillende versnaperingen verkrijgbaar zoals snacks, frisdranken en alcoholische dranken. Speciaal voor bezoekers met een gluten allergie is er een beperkt assortiment eten en drinken verkrijgbaar.

Almere Zand is prima te bereiken. Trein- en busreizigers kunnen uitstappen bij Almere Poort. Almere Zand ligt op 15/20 minuten lopen van station Almere Poort. Daarnaast is het festival goed bereikbaar met de auto, fiets of lopend. Parkeerkaarten zijn te bestellen op de website. Het navigatieadres voor uw routeplanner is IJmeerdijk 1 in Almere.


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)