Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Stricker Rozen en Almere City FC delen rozen uit aan ouderen

Op 12 december deelden Stricker Rozen en Almere City FC 700 rozen uit aan ouderen in Almere. De rozen werden uitgedeeld aan de bewoners van de tehuizen Buitenhaege in Almere Buiten en Archipel in Almere Stad. Met de rozen willen Stricker en Almere City FC hun betrokkenheid bij Almere laten zien en de ouderen een fijn moment geven voor de feestdagen.

Afgelopen woensdag hebben Remco Stricker en een aantal spelers van Almere City FC ouderen verrast met een prachtige bos rozen. 'Het was mooi om iets te betekenen voor de ouderen' zegt Stricker. De samenwerking tussen Stricker Rozen en Almere City FC is ontstaan doordat ze zich beiden inzetten voor de ouderen in Almere. 'Juist rond de feestdagen vinden we het belangrijk dat niemand zich alleen voelt.'

Stricker Rozen
Stricker Rozen kweekt al 20 jaar grootbloemige rozen in Almere. Om dit jubileum te vieren willen zij iets doen voor hun klanten, maar ook voor de ouderen van Almere. 'We geven altijd al rozen aan het Leger des Heils en een aantal bejaardentehuizen om activiteiten mee te doen, zoals het maken van bloemstukjes'. Zaterdag 15 december viert Stricker Rozen het 20-jarig bestaan in de winkel op de kwekerij in Buitenvaart.

Almere & the City
Almere City FC wil van betekenis zijn voor Almere en niet alleen op sportief gebied. Ook maatschappelijk wil de club een bijdragen leveren aan een veiliger, leuker en gezonder Almere. Eenzaamheid onder ouderen is in Almere een groot probleem. Daarom ontvangt Almere City FC elke thuiswedstrijd een groep ouderen in het Yanmar-stadion voor een, gratis en volledig verzorgd, bezoek aan de wedstrijd. Deze ouderen, afkomstig uit de verschillende Almeerse stadswijken, worden met busjes opgehaald bij verschillende woon- en zorgcentra.


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)