Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Succesvol én sociaal ondernemerschap, echt iets voor u!

Speciaal voor Flevolandse ondernemers wordt door KSO Nederland op 19 april de bijeenkomst "De waarde van sociaal ondernemen" georganiseerd. 19 april 2018 14.45 - 18.00 uur - WTC Almere.

Het bewustzijn dat niet alleen financieel rendement maar ook sociaal rendement belangrijk is, groeit. Echter het een hoeft het ander niet uit te sluiten. Daarmee groeit ook het besef dat er in Nederland meer winst is te behalen, ook maatschappelijk. Het creëren van meer maatschappelijke impact, sociaal en betekenisvol ondernemen, biedt ook in Flevoland mooie kansen.

Speciaal voor geïnteresseerde ondernemers wordt dan ook op 19 april de bijeenkomst: 'De waarde van Sociaal Ondernemen' georganiseerd. Een bijeenkomst over sociaal ondernemerschap, bedoeld om het Flevolands bedrijfsleven uit te dagen om samen meer maatschappelijke en sociale waarde te creëren binnen het bedrijfsbeleid. Een must waar we niet meer omheen kunnen, zeker als we kijken naar de wensen van de toekomstige generaties die zich nu al in hete arbeidsproces hebben begeven.

Samen met u, zetten wij graag stappen vooruit door kennis te delen en ons te laten inspireren met mooie praktijkvoorbeelden. Wij nodigen u van harte uit voor deze bijeenkomst, waarin de volgende vragen centraal staan:

• wat is sociaal ondernemen en hoe breng je dat in de praktijk?
• wat biedt KSO als partner en als netwerk?
• waarom is het een must om een sociale paragraaf op te nemen in uw bedrijfsbeleid?
• welke rol kan uw bedrijfs DNA spelen bij klanten, leveranciers en medewerkers?

Wilt u geïnformeerd worden of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Meld u aan voor deze bijeenkomst, u bent van harte welkom! http://www.wtcalmere.nl/events/sociaal-ondernemen-ook-iets-voor-u/


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)