Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Theatergezelschap BonteHond speelt voorstelling BROEK UIT! in kleedkamers FC Almere

Elk weekend van 26 november t/m 18 december speelt het Almeerse Jeugdtheatergezelschap BonteHond de voorstelling BROEK UIT! in de kleedkamers van FC Almere. De voorstelling is gratis te bezoeken, maar er kunnen maar 30 mensen tegelijk de kleedkamers in. BROEK UIT! wordt gespeeld door drie acteurs en is geschikt voor iedereen vanaf 10 jaar.

Stoer waterballet over gevoelige zaken
De locatievoorstelling BROEK UIT! gaat over drie voetballers in één kleedkamer. Wordt het een waterballet of blijven de voetballers in hun hemd staan? Een stoere dansvoorstelling over gevoelige zaken. Alle onderbroekdouchers, handdoekomhangers en naaktwassers zijn welkom.

Lang, kort, dik, dun, grote voeten, moedervlek, krullen, stijl of kroes. Over je uiterlijk kun je niet liegen. Het eerste dat mensen van je zien, is niet hoe aardig je bent of hoe mooi je kunt zingen, maar je lijf. Natuurlijk kun je een lange broek aantrekken om je x-benen te verbergen. En heb je een rare navel, dan trek je gewoon een grote trui aan. Maar wat als je na de gymles moet douchen?

Gratis kaarten, maar beperkte capaciteit
BROEK UIT! is geschikt voor 10 jaar en ouder. Omdat er maar weinig mensen in de kleedkamer passen, kunnen er maar 30 mensen tegelijk de voorstelling zien. Kaarten zijn te reserveren door te mailen naar reserveren@bontehond.net o.v.v. gewenste speeldatum. Kaarten zijn gratis, maar een donatie voor het Jeugdsportfonds Almere is altijd welkom.

Publiekswerking bij BonteHond: Actuele sociale thema’s
BROEK UIT! is een voorstelling in het Publiekswerkingsprogramma van BonteHond: een nieuwe vorm van theater waarbij de verhalen van steeds een andere, specifieke doelgroep centraal staan. Hiermee wil BonteHond in Almere de drempel verlagen om naar theater te gaan en mensen bij elkaar brengen. Publiekwerkingsprojecten spelen op ongewone plekken en behandelen actuele sociale thema’s. Eerdere projecten van BonteHond in deze reeks zijn Geen I.D., dat in AZC Almere plaatsvond, en Eigen Schuld, over jongeren in de schuldsanering. De publiekswerkingsprojecten komen tot stand in samenwerking met maatschappelijke partners.

Speellijst BROEK UIT! - Locatie FC AlmereSportpark de Marken 8, 1355 ES Almere
26 november 19:30 uur besloten try out
27 november 19:30 uur
03 december 19:30 uur
04 december 19:30 uur
10 december 19:30 uur
11 december 19:30 uur
18 december 19:30 uur
BROEK UIT! speelt ook als (besloten) schoolvoorstelling.

BROEK UIT!
CONCEPT EN REGIE Judith Faas - REGIEASSISTENTIE Millie Lijbers - SPEL Dionisio Matias, Hali Neto en Milan Boele van Hensbroek - CHOREOGRAFIE Serano Pinas - TEKST Sanne Schuhmacher - COMPOSITIE EN MUZIEK William Bakker - ARTISTIEK ADVIES René Geerlings - PRODUCTIE Gwen Croonen en Maartje Nieuwint - ZAKELIJKE COÖRDINATIE Liselotte Bos MET DANK AAN Bankgiro Loterij Fonds, FC Almere, Fonds Podiumkunsten, Janivo Stichting, Meta Herman de Groot, Provincie Flevoland, Rabobank en diverse scholen.

BonteHond is hét jeugdtheatergezelschap in Almere, met een uitgesproken beeldende, fysieke stijl. Eigenzinnig theater van nieuw en ervaren talent. BonteHond speelt in het theater, op locatie, in het klaslokaal en op festivals voor jong en volwassen publiek. WWW.BONTEHOND.NET


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)