Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Theatergezelschap BonteHond speelt voorstelling Onder Water in de kerstvakantie exclusief voor kinderen uit groep 6

In de kerstvakantie organiseren Theatergezelschap BonteHond en KIDD het theateratelier Onder Water. Een inspirerende middag op 4 januari 2019 van 13:00 tot 16:30 uur inclusief theaterworkshop en voorstelling voor iedereen die in groep 6 zit en hun (groot)ouders.

Theateratelier Onder Water
Onder Water was een voorstelling van Theatergezelschap BonteHond over opscheppen en trots zijn op jezelf. Nu is het een boek dat op 19 december cadeau wordt gedaan aan alle Flevolandse scholen en hun leerlingen van groep 6. Speciaal voor de kinderen in Almere is de voorstelling nog 1 keer te zien op 4 januari 2019. Ontmoet de personages uit het boek in het echt en kom naar het theateratelier Onder Water.

Voor wie
Iedereen die in Almere woont en in groep 6 zit is welkom. Op vertoon van het boek kunnen kinderen gratis naar de extra voorstelling en theaterworkshop. Heb je in de kerstvakantie zin om aan de slag te gaan met theater en een voorstelling te zien? Meld je dan nu aan. Ouders en grootouders zijn ook welkom bij de voorstelling die start om 15:30 uur.

Aanmelden en gratis deelname
Het theateratelier is op vrijdag 4 januari 2019 van 13:00 tot 16:30 uur bij BonteHond in Almere Stad (Voetnootgebouw). Deelname is helemaal gratis. Aanmelden kan door te mailen naar kidd@bontehond.net o.v.v. ‘’Theateratelier Onder Water’’. Wil je als (groot)ouder komen kijken naar de voorstelling? Vermeld dat er bij.

KIDD
Het theateratelier is onderdeel van KIDD: de doorlopende leerlijn kunst en cultuur in Almere waar 28 scholen in de stad aan mee doen. Speciaal voor de kerstvakantie organiseert KIDD een programma buiten schooltijd: KIDD Buiten School. Onder leiding van KIDD werken scholen, culturele partners en kunstenaars samen aan cultuureducatie met BonteHond als initiatiefnemer.


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)