Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Theatershow DIMT in het KAF

Dit Is Mijn Talent (DIMT) is een talentontwikkelingsproject van Stichting Music Mode en Stichting de Schoor. Jongeren in de leeftijd van 14 jaar t/m 21 jaar werken onder begeleiding van professionele docenten en een jongerenwerker aan een eigentijdse theatershow. Met steun van het VSB Fonds en de Gemeente Almere is dit project tot stand gekomen. Dit jaar spelen de jongeren een theatershow genaamd FAMOUS, gebaseerd op de bekende Broadwaymusical Fame. In deze theatershow volgen we de leerlingen van een beroemde artiestenopleiding. Zij ontwikkelen zich als danser, acteur, muzikant, maar vooral als mens. Sommige jongeren lijken snel roem te vinden in de show, maar er zijn ook jongeren die worstelen met zichzelf, hun identiteit, hun omgeving, met vrienden én de docenten.

In het project DIMT leren jongeren hoe ze met hun emoties om kunnen gaan. Jongeren maken nieuwe vrienden en kunnen eventueel met persoonlijke vragen terecht bij de projectleiders. Naast zangles, theaterles en dansles is er dus ook ruimte om te praten en lief en leed te delen. Famous is alweer de vijfde editie van DIMT. In de afgelopen jaren hebben ruim 50 getalenteerde jongeren meegedaan. Via het DIMT project hebben jongeren op een veilige, laagdrempelige en professionele manier kennis gemaakt met kunst en cultuur. Op multidisciplinair niveau hebben ze hun talenten ontwikkeld naar een hoger niveau. Een aantal jongeren zijn zelfs doorgestroomd naar een theater- of muziekopleiding of hebben meegedaan met TV programma’s zoals the Voice of Holland.

De voorstellingen van FAMOUS worden gehouden op zaterdag 10 februari 2018. Er is een middagvoorstelling van 15:00 uur en een avondvoorstelling van 19:30 uur. De voorstellingen worden in de kleine zaal van het KAF gehouden. Kaarten zijn voor een symbolisch bedrag van € 5,- online te koop via de ticketshop van DIMT http://www.dimt.eu/. Voor meer informatie kan je contact opnemen met de projecteleiders Joey Touwslager & Bastian Pattipeiluhu via het e-mail adres: dimt@musicmode.nl of pattipeiluhu@deschoor.nl

Foto: Jenaflow


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)