Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Ticketverkoop Jij&Ik voor War Child van start

10 november 2018

Voor de derde keer op rij zendt NPO 1 het muzikale tv-programma ‘Jij&Ik voor War Child’ bij de EO uit, gepresenteerd door Marco Borsato en Tooske Ragas. Vier ouder-kindkoppels zingen live bekende hits voor een groot publiek. Het nieuwe element aan de tv-show is dat tijdens deze editie de kijker bepaalt wie de winnaar wordt van de bijzondere avond.

Ook dit jaar vindt Jij&Ik weer plaats in het Agora Theater in Lelystad. Publiek is tijdens deze live tv-show onmisbaar. Koop tickets op de website van het Agora Theater of kijk op www.jij&ik.tv. De opbrengst van de avond komt ten goede aan de projecten van War Child in de veertien landen waar honderdduizenden oorlogskinderen meedoen aan haar activiteiten.

De vier enthousiaste ouder-kind duo’s brengen de speciale band tussen ouder en kind onder de aandacht. Een band die voor kinderen in oorlogsgebied helaas niet vanzelfsprekend is. War Child ambassadeur Marco Borsato: “Het blijft fantastisch om die dynamiek tussen ouder en kind te zien. En ook dit jaar is er weer zoveel muzikaal talent. We hebben onlangs vier ouder-kind-koppels geselecteerd. De vorige jaren waren dat er zes. Hierdoor zal de kwaliteit hoger zijn en bovendien zingen alle koppels twee liedjes.”

De afgelopen edities heeft ‘Jij&Ik voor War Child’ gezorgd voor veel nieuw talent. In de finale van The Voice Kids stonden twee oud-deelnemers van de show. The Voice-winnares Yosina is ook oud-deelnemer en zal op 21 november een verrassend nummer gaan zingen. Daarnaast treedt een aantal grote artiesten op van wie de namen later bekend worden gemaakt.

Voor meer informatie en tickets kijk op: www.jijenik.tv


Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)