Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

TK Maxx opent tiende filiaal in Nederland in Almere

Geweldig nieuws voor alle fashion en designerfanaten in regio Almere. In het najaar van 2018 opent off-price retailer TK Maxx een filiaal op de Stationsstraat in Almere. Na eerdere successen van de winkels in Eindhoven, Rotterdam, Groningen, Den Haag, Heerlen, twee in Amsterdam, een tweede in Rotterdam (Zuidplein) en een nog te openen winkel in Zoetermeer, krijgt de unieke winkelformule in Almere een vervolg. De opening betekent de tiende winkel in Nederland voor TK Maxx. Een mijlpaal! Als toonaangevende off-price retailer in Nederland garandeert TK Maxx ook in de nieuwe winkel: een breed aanbod aan grote merken voor kleine prijzen die tot 60% goedkoper zijn dan de adviesprijs.

Met de opening in Almere creëert de off-price retailer 35 tot 40 nieuwe banen. Fanatieke shoppers kunnen straks hun slag slaan in een ruime winkel met een winkelvloeroppervlakte van 1.422 vierkante meter.

TK Maxx blijft als eerste off-price retailer in Nederland uniek in haar concept. Het warenhuis biedt een gigantische selectie mode, schoenen en accessoires voor vrouwen, mannen en kinderen. Daarnaast is er een uitgebreid beauty aanbod en een grote home afdeling. TK Maxx inkopers speuren de hele wereld af om de beste merken te vinden voor een fractie van de adviesprijs zodat de winkels meerdere nieuwe leveringen per week binnen krijgen. Zo is er met duizenden unieke items altijd wel iets nieuws te ontdekken voor de Nederlandse koopjesjagers.

Adres: TK Maxx, Stationsstraat 10+21D, 1315KE, ALMERE


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)