Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Ultimate Team Challenge daagt teams uit met hindernisparcours op Almeerderstrand

Stichting Ultimate Sport & Events organiseert op 16 juni een uniek sportevent op het Almeerderstrand. Tijdens de eerste editie van de Ultimate Team Challenge zullen 250 teams van vijf personen -mannen en vrouwen door elkaar- het tegen elkaar opnemen op een speciaal ontworpen parcours door militairen van het Korps Mariniers. Het parcours heeft een totale lengte van 5 km en telt 20 hindernissen. Alle hypes op sportgebied worden samengevoegd in één event dat voor supporters vrij toegankelijk is. Het sportevent wordt groots afgesloten met een festival waar volop aandacht is voor goede muziek en lekker eten. Het aanbod bestaat uit verschillende foodtrucks, standhouders en een DJ-stand waar deelnemers en supporters uit hun dak kunnen gaan.

Ultimate team Challenge "Get your team together"
Nieuw in Nederland is de Ultimate team Challenge die aankomende zomer in Almere haar première beleeft. Alle actuele hypes op sportgebied worden samengevoegd in één trendy sportevent. Kim Alkemade, organisator van het event: 'Ultimate Team Challenge is een sportevent waarbij we de meest spectaculaire onderdelen van sporten zoals crossfit, obstakel-en modder run's een militaire twist hebben meegegeven. De routes gaan over het strand en door het water. Naast het afwisselende parcours zijn er verschillende uitdagende obstakels die de deelnemers in teamverband moeten overwinnen.'

Publieksspektakel
Ultimate team Challenge is een mix van sport en fun en een kijkspektakel voor het publiek. Het publiek kan de runners volgen en aanmoedigen terwijl ze genieten van de muziek, horeca en al het andere vermaak. Op het festivalterrein is er van alles te beleven, voor jong en oud. De toegang voor de evenementen en het festivalterrein is voor het publiek gratis.

Praktische informatie
IJmeerdijk Almere, locatie Almererderstrand starten om 09:00 uur tot 23:00 uur. De inschrijving voor Ultimte team Challenge is in volle gang. Meer informatie over het event en de mogelijkheid om je in te schrijven vind je op www.utc.events.


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)