Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Verdiende winst voor SC Buitenboys tegen CTO’70 (3-5).

In de zaterdag derde klasse C heeft Buitenboys in Duivendrecht verdiend gewonnen van CTO’70 en blijft hierdoor nog een kleine kans houden op na-competitie.

Vanaf het begin gaven de Almeerders de toon aan en was het in de 10e minuut al raak, Giovanni Kasanwirjo stuurde Rowdy Moorman weg en deze schoot Buitenboys naar de 0-1. Wel hield Buitenboys het initiatief maar vaak door te slordig spel moest men tot in de 30e minuut wachten eer de voorsprong werd verdubbeld. Michael Buth werd goed aangespeeld door Rowdy Moorman en omspeelde twee tegenstanders om vervolgens tot scoren te komen 0-2. CTO krabbelde wat terug doordat de gasten de teugels wat lieten vieren. Binnen 5 minuten wist CTO dan ook de stand gelijk te trekken 2-2. Nog voor de rust had Buitenboys het antwoord klaar en wist terug te komen via Jesper Haazelager die goed werd aangespeeld door Kasanwirjo 2-3.

In de tweede helft was Buitenboys weer de bovenliggende partij en had dus veel balbezit. Na 6o minuten spel maakte Rowdy Moorman uit een hoekschop de 2-4 voor de Almeerders. De strijd leek gestreden maar de thuisclub gaf zich niet zomaar gewonnen. Uit een vrije schop wist CTO dan ook de “aansluiter” nog te scoren 3-4. Nu werd het nog wel spannend maar verder liet Buitenboys het niet komen en wist even later de 3-5 nog op het scorebord te brengen door Damian Hagen na goed werk van Giovanni Kansawirjo. Hier bleef het bij en wist Buitenboys toch nog een kleine te behouden op na-competitie.

Over drie weken mag de ploeg van Patrick Bal proberen om op eigen grond koploper Maarssen te bedwingen.


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)