Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • Brief van Tjeerd Herrema aan burgemeester Frank Weerwind bit.ly/2yzjExt

Omroep Almere organiseert de Trio Lijsttrekker debatten

 
Vanaf woensdag 24 januari zendt Omroep Almere wekelijks om 20.00 uur de debatten uit gedurende 6 weken komen alle lijsttrekkers langs. Bekijken? simpel via de button TV Live.

Elke avond zijn er drie lijsttrekkers die anders denken over de standpunten die ter tafel komen. Per avond zijn er drie stellingen. Voorafgaande aan de discussie wordt het onderwerp ingeleid door een clip waarin burgers voor en tegenstanders hun stelling verdedigen, of simpelweg vragen stellen. Hierop krijgen de lijst trekkers individueel een minuut om te reageren en aan te geven waar hun partij staat in dit onderwerp. Aansluitend gaat men +/- 13 minuten in debat.

De uitzending is integraal te bekijken via de Videostream en zijn per onderwerp te bekijken in Video gemist. De uitzendingen worden ook integraal uitgezonden via onze radio stream.

Lukt het u niet de uitzending live te bekijken, geen probleem op de site onder de items radio en video vindt u de functies uitzending gemist. Simpeler kan het niet. Op video gemist zijn de clips per onderwerp te bekijken en kunnen worden rond getwitterd en delen via facebook.

De inwoners van Almere willen we betrekken bij de uitzendingen. Tot maandagmiddag 17.00 uur kunt u vragen opsturen via de mail politiek@omroepalmere.nl een selectie van vragen zal worden meegenomen in de uitzending.

Uiteraard zal ook die week aandacht worden besteed op de newsportal door onze politieke redactie.
 

Tijdens de debatten hebben we steeds drie stellingen waar de lijsttrekkers over kunnen debatteren. Voor de vierde reeks uitzendingen hebben we de stellingen de Floriade, Duurzaamheid van de stad en werkgelegenheid. Gasten zijn de lijsttrekkers van Groen Links, Mevr. Willy-Anne van der Heijden, CU, Marcel Bernard, GLP, Jeffrey Verkaik.


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2018 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)