Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

Verklaring Picnic nav uitspraak rechter in zaak Verstappen

6 september 2017

Michiel Muller, een van de oprichters van Picnic over de uitspraak. “Het was een ludiek filmpje, puur bestemd voor onze eigen medewerkers. Het stond alleen op onze eigen Facebookpagina. Toen we vernamen dat Max Verstappen er niet blij mee was, hebben we het er ook meteen weer vanaf gehaald. We kunnen ons niet voorstellen dat de door hem geleden schade in de duizenden euro’s loopt. We hadden het leuker gevonden als hij op ons voorstel was ingegaan om de kosten van advocaten voor deze rechtszaak aan een goed doel te doneren. Dan was het in perspectief gebleven en hadden we er iets moois mee kunnen doen.”

De rechter geeft aan dat je voorzichtig moet zijn portretrecht van bekende Nederlanders maar gaat niet mee in de hoge schade-eis van Team Verstappen. De rechter geeft aan dat je moet kijken wat er werkelijk gebeurd is: één dag een Facebook post die Picnic ook meteen heeft weggehaald op verzoek van Verstappen.

“We blijven fan van Max Verstappen en we blijven ook de humor in onze communicatie houden. De reacties van onze klanten laten ook zien dat zij de humor er wel van inzagen.”

Picnic beraadt zich nog op hoger beroep.


Copyright © 2018 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)