Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Verlies ASC Waterwijk helpt FC Almere naar derde plek op ranglijst.

12 mei 2019

In de zaterdag tweede klasse B heeft Waterwijk de winst bij BFC niet naar zich toe kunnen trekken.

De Almeerders verloren uiteindelijk met 4-2 van de Busummers en verspeelden hiermee de derde plek op de ranglijst. Het blijft nog wel een Almeerse aangelegenheid want stadgenoot FC Almere nam de derde plek over van Waterwijk.

BFC nam in de 7e minuut wel een voorsprong door Jostein Ohm maar nog voor de rust maakte Waterwijk het goed en was het eerst Mike Pareen die kort voor de rust de gelijkmaker produceerde. Niet veel later nam Waterwijk zelfs een voorsprong en was het Niels van der Zaal die zijn ploeg op voorsprong zette. Na de hervatting werd het een gelijkopgaand duel maar Dico Knevel zag kans om BFC naast Waterwijk te schieten. De 2-2 stand bleef lang op het scorebord staan maar uiteindelijk wist de thuisclub via weer Jostein Ohm op voorsprong te komen. Hierna bleef het spannend maar wist BFC door Zakaria Azzuzi de vierde treffer in te schieten. Jammer was dat de Almeerders nog een rode kaart moesten incasseren. Door deze nederlaag zakt Waterwijk een paar plaatsen maar een kans op de derde periode is er nog steeds maar men is dan wel afhankelijk van de concurrentie.

Komende wedstrijd treft men koploper FC De Bilt op eigen veld.Archieffoto: Mike van Pareen scoorde de eerste goal voor Waterwijk.


Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)