Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Visio houdt wekelijks inloopspreekuur in Almere

Inloopspreekuur Koninklijke Visio bij zorggroep Almere start weer op 17 september. Na een zomerstop houdt Koninklijke Visio vanaf maandag 17 september weer wekelijks inloopspreekuur in het gezondheidscentrum Castrovalva (Zorggroep Almere). U bent van harte welkom. U kunt hier wekelijks terecht op maandag van 10.00 tot 12.00 uur.

Ontdek de mogelijkheden voor slechtziende en blinde mensen

Als een bril niet meer voldoende helpt en de oogarts niet uw zicht kan verbeteren, zijn de dagelijkse bezigheden een uitdaging. Met een visuele beperking blijft het goed mogelijk om zelfstandig te functioneren. Visio ondersteunt u bij het (opnieuw) leren benutten van uw mogelijkheden en het aanleren van vaardigheden. Veel slechtziende mensen hebben allerlei vragen. Denk bijvoorbeeld aan: de post, krant en ondertiteling niet meer goed kunnen lezen en problemen met allerlei andere dagelijkse handelingen. Kom tijdens het inloopspreekuur meer te weten over verlichting, werken met een laptop en tablet, mobiliteit, vrijetijdsbesteding, betaald of vrijwilligerswerk en hoe om te gaan met de verwerking en acceptatie. De professionals van Visio zoeken samen met de cliënt naar passende adviezen en/of revalidatietrajecten.


Een adviesmedewerker van Visio is iedere maandagochtend van 10:00 tot 12:00 uur aanwezig op het steunpunt in gezondheidscentrum-Castrovalva in Almere. Loop vrijblijvend binnen voor informatie en advies. Hiervoor hoeft u vooraf geen afspraak te maken. U kunt zich ook ter plekke aanmelden voor onderzoek en begeleiding door Visio.

Datum:

vanaf maandag 17 september weer iedere week

Locatie:

Juan Grisstraat 50, Almere: p/a Gezondheidscentrum Castrovalva, bij binnenkomst links voor de tweede schuifdeur

Tijd:

10:00 tot 12:00 uur
Meer informatie

Heeft u nu al vragen? Bel dan voorafgaand aan uw bezoek met de afdeling advies in Amsterdam. Dan kan onze medewerker zich voorbereiden op uw bezoek of specifieke hulpmiddelen meenemen. Neem voor meer informatie rechtstreeks contact op de Afdeling Advies van Koninklijke Visio via amsterdam@visio.org of 088 585 57 00.Bijlagen2.9 MB jpg RGF111201-1033.jpg103 KB jpg Verlichting en Visio

Over Koninklijke Visio

Bij Koninklijke Visio, expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen, kan iedereen terecht met vragen over slechtziend of blind zijn. Visio biedt informatie en advies, maar ook verschillende vormen van onderzoek, begeleiding, revalidatie, onderwijs, arbeid en wonen. Deze diensten zijn er voor mensen die slechtziend of blind zijn, ook als zij daarnaast een verstandelijke, lichamelijke of andere zintuiglijke beperking hebben. Persoonlijk en professioneel betrokkenen kunnen bij Visio terecht voor informatie en deskundigheidsbevordering.
Ga voor meer informatie over Koninklijke Visio, expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen naar visio.org.

Bekijk dit bericht online
Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)