Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • Verplaatsbaar kunstwerk vanaf vandaag in Almere Haven bit.ly/2zYtklB

VoedselLoket Almere komt tekort!

8 september 2017

Zoals iedereen wel weet is VoedselLoket Almere zeer dankbaar voor alle mensen die de afgelopen jaren hebben geholpen om te helpen. Organisaties, bedrijven en particulieren hebben geholpen om te worden wat zij nu zijn: een professionele organisatie, die iedere maand honderden Almeerders helpt weer grip op hun leven te krijgen.

Tekort Actie
VoedselLoket Almere zet de laatste tijd alles op alles om te blijven helpen, maar het wordt steeds moeilijker. Doordat ze steeds meer mensen helpen, hebben zij steeds meer kosten. En dat betekent dat ze nu financieel in de knel dreigen te komen. Ze komen tekort. VLA komt grofweg zo'n € 50,000,- tekort. VLA heeft voor de dagelijkse dingen eigenlijk geen geld meer. Als dat zo door gaat moeten ze stoppen.

Om die reden zijn ze momenteel met allerlei instanties en organisaties in gesprek. Ze vragen subsidies aan, doen mee met acties (bv de Rabobank Clubkasactie), en zijn in gesprek met de gemeente. Maar deze partijen helpen vooral met projectkosten. Voor de vaste lasten kunnen ze eigenlijk nergens terecht.

Daarom komt VoedselLoket Almere er niet onderuit om mensen op een andere manier te vragen hen te steunen en starten ze deze tekort actie. Via deze link kunt u hier zien hoe u kunt helpen. (VLA is een ANBI, giften zijn aftrekbaar).
www.voedselloketalmere.nl/ik-wil-doneren/ik-wil-geld-geven

VoedselLoket Almere blijft graag helpen! Helpt u mee?
NB: Vindt u het leuk om te laten zien dat u bij Almere betrokken bent, en een Vriend bent van VLA? Dan sturen zij u graag het Vrienden van VLA pakket. Zodat u kunt laten zien wat u voor VLA betekent! Stuur even een berichtje. voorlichting@voedselloketalmere.nl


Copyright © 2018 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)