Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Voiceworks viert start bouw nieuwe huisvesting in Almere Duin

Voiceworks, leverancier van telefonie- en samenwerkingsoplossingen voor de zakelijke markt, sloeg 31 oktober de eerste paal voor het nieuwe kantoor in Almere Duin. Naast Voiceworks zal ook i4IP, zusterbedrijf van Voiceworks, een onderkomen vinden in het nieuwe pand.

Sinds de start in 2005 is Voiceworks in Almere gevestigd. Opgericht door drie jonge mannen, waarvan twee getogen in Almere, is Voiceworks inmiddels uitgegroeid tot een grote speler op de Nederlandse markt. Met 270 medewerkers verspreid over Europese vestigingen is Almere nog steeds het kloppende hart. De bouw van het nieuwe pand is een direct gevolg van het succes en de groei van het bedrijf en daarmee het aantal medewerkers.

Stijn Nijhuis, CEO van Voiceworks: "Verhuizen uit Almere is eigenlijk nooit een optie voor ons geweest. Je zit dichtbij het oosten én dichtbij het westen van het land, dus erg centraal. Daarnaast heeft ons personeel een sterke binding met Almere omdat ze bijna allemaal uit de regio afkomstig zijn. Gisteren was het moment waarop we de eerste paal hebben geslagen voor ons nieuwe pand wat helemaal, vanaf het begin af aan, is aangepast aan onze behoeften. Een pand dat modern is, met veel lichtinval, een perfecte ligging op een hele unieke plek, wat denk ik supergoed is voor onze medewerkers, nu én in de toekomst."

Personeel
Met name de afgelopen jaren nam Voiceworks een aantal grote stappen richting de toekomst op het gebied van partnerships, groei en werkgeverschap. Het personeelsbestand bestaat voor een groot deel uit Almeerders, naast veel medewerkers uit de grotere metropoolregio.Voiceworks staat voor een aansprekende werkcultuur voor iedereen die graag aan het roer staat van zijn eigen groeimogelijkheden en ambities. De traditionele besluitvorming is uit de top van de organisatie gehaald en besturing is verdeeld onder de medewerkers middels rollen en verantwoordelijkheden.

Daarnaast draagt Voiceworks zijn steentje bij aan de Almeerse maatschappij door het steunen van meerdere lokale initiatieven zoals De Almeerse Uitdaging en Almere & The City van Almere City FC.

Succesverhaal
Almeerse Wethouder Ruimtelijke & Economische Ontwikkeling, Onderwijs en Arbeidsmarkt Maaike Veeningen, die het slaan van de eerste paal voor haar rekening nam, is dan ook erg blij met de uitbreiding van Voiceworks in Almere: "Wij zijn getuigen van een op en top Almeers succesverhaal. Wij zijn ervan overtuigd dat vanuit hier, in het prachtige Duin, veel groei en daarmee nog vele mooie succesverhalen zullen volgen."

Het nieuwe kantoorpand, dat ruimte biedt aan ruim 350 medewerkers, zal naar verwachting eind 2019 worden opgeleverd.


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)