Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Voorbeschouwing zaterdag en zondag amateurs:

29 november 2019

FC Almere en Waterwijk krijgen in de zaterdag tweede klasse B te maken met sterke tegenstanders.

FC Almere kan veel tegenstand verwachten als nummer twee Delta Sports’95 naar Almere komt. De ploeg uit Haven krijgt de koploper in het zicht dus winst komt dan goed uit. Waterwijk moet naar het sterke IJFC dat uitstekend presteert de laatste tijd. Voor Waterwijk zou een overwinning ook goed uitkomen om een plaatsje te kunnen stijgen op de ranglijst.

In de derde klasse C heeft SC Buitenboys een uitstapje naar SV Baarn dat een puntje meer heeft dan de Almeerders. Vorige week bedwong Buitenboys koploper Laren’99 en de ploeg van Patrick Bal begint steeds beter te draaien dus zou een overwinning zeker tot de mogelijkheden behoren.

Sporting Almere en Forza Almere die uitkomen in de vierde klasse willen graag weer eens punten pakken en Sporting zou dat moeten doen tegen Hertha. Forza krijgt de zware taak om koploper RKAVIC een loer te draaien maar of dat gebeurd is de vraag. Forza heeft de punten hard nodig want men staat stijf onderaan in 4E.

In de zondag vierde klasse F heeft Sporting Almere een thuiswedstrijd tegen Rivierwijkers waar de ploeg van Sandor Augustijn drie punten op achter staat. Waterwijk ten slotte dat ook in deze afdeling speelt krijgt De Dreef op visite en deze ploeg heeft drie punten meer en een wedstrijd minder gespeeld als Waterwijk. De Almeerders bezetten momenteel de laatste plaats.  Tot slot speelt het damesteam van FC Almere een thuiswedstrijd en is de Zuidvogels de tegenstander. Winst is een must wil men aansluiting houden met de subtop. Ook geldt dit voor het vrouwenteam van Waterwijk dat nodig punten moet pakken om van de onderste plaatsen weg te komen. 

Er komen dus weer aardige wedstrijden op ons af en later komen we uiteraard met de verslagen.
 


Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)