Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Voorbeschouwing zaterdagclubs: ASC Waterwijk en FC Almere en SC Buitenboys strijden voor winst.

12 april 2019

Waterwijk wil bij blijven in derde periode.

Zaterdag gaat de 22e speelronde van start voor de zaterdagamateurs. In 2B hebben zowel ASC Waterwijk als FC Almere een thuiswedstrijd. De ploeg van Waterwijk-coach Mark de Boer krijgt sv Lopik op bezoek, Waterwijk won destijds de heenwedstrijd met 0-2. De doelpunten kwamen toen van Roy de Vries en Niels van der Zaal. Voor Waterwijk van belang om deze partij winnend af te sluiten dan blijft men goed meedraaien in de derde periode. Deze wedstrijd begint om 15.00 uur.

FC Almere wil seizoen afmaken met een prijs. FC Almere moet het opnemen tegen Benschop,de heenwedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel met in de slotfase een doelpunt van Nick Stots en pakte de Almeerders alsnog een punt. Zaterdag zal de ploeg van trainer Jamal Yahiaoui extra gemotiveerd zijn om drie punten aan dit duel over te houden en de koppositie in de derde periode te handhaven. Dit duel op sportpark de Marken start zaterdag om 14.00 uur.

SC Buitenboys wil weer flink scoren. In de derde klasse C heeft Buitenboys ook een thuiswedstrijd. Het team van Patrick Bal krijgt hekkensluiter sv Robinhood op bezoek en dat mag geen probleem zijn mede gezien de heenwedstrijd die met maar liefst met 0-6 werd gewonnen. Rowdy Moorman scoorde toen twee van de zes goals. Winst zou misschien voor de derde periode nog interessant kunnen zijn. Hier begint men om 15.00 uur aan het duel.

Archieffoto: Kan Buitenboys zaterdag weer flink tot scoren komen?

Later meer over deze duels op Omroep Almere Sport.


Copyright © 2019 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)