Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • FC Almere maakt zich op voor na-competitie.

Voorstelling Jetse Batelaan na 12 jaar opnieuw in Almere te zien

11 september 2017

Twaalf jaar na de première maakt Voorstelling waarin hopelijk niets gebeurt een comeback. Als nieuwkomer bij Max./Maas theater en dans sleepte Jetse Batelaan er in 2005 de Gouden Krekel mee in de wacht. Het werd een succes van Europa tot de Verenigde Staten, Canada en weer terug! De voorstelling maakt een reprisetournee onder de vlag van Theater Artemis in coproductie met BonteHond. Vanzelfsprekend met de originele cast: René Geerlings en Martin Hofstra!

VOORSTELLING WAARIN HOPELIJK NIETS GEBEURT 8+
Wij beloven u niks, maar maken wij dat waar? Voorstelling waarin hopelijk niets gebeurt lijkt nog het meest op een luchtkasteel; niks en alles tegelijkertijd. Verveel je kostelijk met een ogenblikje dat struikelt, een detail dat over het hoofd gezien wordt en een volgend moment dat niet meer komt. Monty Python voor kinderen, met een artiest die niet op mag en een portier die wanhopig op zoek is naar zichzelf. Dwaal gerust af als zij dat ook doen. Slaap lekker!

In een bijzondere samenwerking komt Voorstelling waarin hopelijk niets gebeurt na 12 jaar opnieuw tot leven. Deze regie van Jetse Batelaan – geboren in Almere – toert ditmaal als coproductie van Theater Artemis (Den Bosch) en BonteHond (Almere) door het land, en wordt gespeeld door de originele cast, waaronder René Geerlings, artistiek leider van BonteHond. Op 8 oktober is de voorstelling te zien bij Corrosia, Almere Haven. Kaarten: www.cultureelcentrumcorrosia.nl

TOURNEE 30 SEPTEMBER T/M 23 DECEMBER 2017
Regie Jetse Batelaan
Spel René Geerlings, Martin Hofstra
Decor Hester Jolink
Licht Gé Wegman
Kostuums Marike Kamphuis
Advies Dorien Folkers, Moniek Merkx
Coproductie met BonteHond

Foto: © Joep Lennarts


Copyright © 2018 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)