Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Vrienden

 
Daar ook Omroep Almere - AOS niet alle wijsheid in pacht heeft staat zij open voor kritiek maar ook voor meedenken met de organisatie. Wij staan open om informatie van de burgers maar ook het bedrijf- en vereningsleven te ontvangen. Daarom kunt u zich aanmelden als vriend van de AOS. U wordt uitgenodigd bij speciale gelegenheden, u ontvangt 4 keer per jaar nieuwsbrieven en u maakt dan deel uit van de adviescommissie. Deze brengt gevraag of ongevraagd advies uit aan het bestuur, management team. U kunt u zich nu al aanmelden als vriend van de AOS. Mochten wij de machtiging verkrijgen krijgt u uiteraard de eerste uitnodiging.

Twee keer per jaar zal het bestuur een informatieavond organiseren waarbij in ongedwongen sfeer u van gedachten kunt wisselen met het medeleden, bestuur, PBO en managementteam.

Uw inbreng wordt zeer op prijs gesteld. Een media bedrijf/omroep moet de voelhorens op alle niveaus in de samenleving hebben.

Na het verkrijgen van de machtiging zullen wij actief leden zoeken en kunt u zich dan hiervoor aanmelden.
Wilt u als persoon of organisatie nu al meedenken, u bent van harte welkom,  stuur een mail naar bestuur@omroepalmere.nl U bent dan echt een ambassadeur van onze stichting.
 


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)