Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Wegens succes extra shows Najib Amhali in KAF

Op woensdag 9 en donderdag 10 januari speelt Najib Amhali 2 extra voorstellingen in de middenzaal van KAF. En dat is vrij uniek, aangezien oktober j.l. ook al twee volle zalen in Almere plat gespeeld zijn. Dit worden de laatste Try Outs van de nieuwe voorstelling "Waar was ik?". Maandag 10 december om 19:00 gaan beide shows in de verkoop.

Hij kwam, hij zag, hij overwon de harten van de Nederlandse bevolking. Najib Amhali wist in een rap tempo furore te maken als cabaretier met zijn enthousiaste en scherpe comedy. Er is bijna niemand die in een Chinees restaurant, zonder te grinniken, een nummer honderdachtenveertig kan bestellen. Naast zijn comedy voorstellingen schittert Najib in menig televisieprogramma en is op het witte doek te zien in verschillende films. In 2017 speelde hij samen met onder andere Jandino Asporaat de Kuip plat en startte hij met het schrijven aan zijn nieuwe voorstelling.

"Toen ik vanuit het management van Najib de optie kreeg om twee extra avonden in de maand januari te boeken, twijfelde ik geen seconde. De vorige twee voorstellingen waren binnen 12 uur praktisch uitverkocht en er was nog vraag naar meer!" aldus Bert Dondorff, programmeur van KAF.

Over 'Waar was ik?':
In 'Waar was ik?' geeft Najib het antwoord op de vraag waarom hij vorig jaar zijn show annuleerde, neemt hij je mee in zijn leven als vader, als partner, als artiest en vooral als Najib. De avond is geslaagd als je hebt gelachen, herinneringen hebt gemaakt en opgerakeld én dat jij je aan het einde afvraagt, "waar was ik?".

Over KAF:
KAF is één van de jongste, maar mooiste en grootste culturele plekken van Nederland. Met een hectare culturele ruimte op het water biedt KAF de mogelijkheid om de mooiste popconcerten, spectaculairste exposities en grootste theatervoorstellingen te huisvesten.

NAJIB AMHALI
Woensdag 9 en Donderdag 10 januari 2019
Locatie: Kunstlinie Almere Flevoland (KAF), Esplande 10 Almere
Start show: 20:30 uur
Entree: € 20,-
www.kaf.nl/najib


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)