Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Werkzaamheden bruggen Hollandsedreef

De gemeente Almere gaat van dinsdag 7 april 07.00 uur tot en met vrijdag 24 april 16.00 uur werkzaamheden doen aan drie bruggen in de Hollandsedreef. We repareren het asfalt bovenop de fietstunneltjes, we noemen dat brugdekken. Hierdoor is de Hollandsedreef afgesloten voor het doorgaande verkeer Hogering-Stedendreef/Havendreef en andersom. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid via Hogering-Muziekdreef-Stedendreef v.v. Dit staat met de welbekende gele borden aangegeven.

Bestemmingsverkeer

Verkeer vanaf de Hogering van en naar de Beatlesweg en omgeving rijdt via de Jacques Brelweg-Edith Piafstraat-Elvis Presleystraat of andersom .

Verkeer vanaf de Hogering rijdend richting station Muziekwijk/Louis Armstrongweg en bedrijventerrein Operetteweg en De Binderij rijdt via de Wormerweg en Beemsterweg en dan weer verder op de Hollandsedreef.

Verkeer vanaf de Hogering van en naar Literatuurwijk en Muziekwijk Zuid volgt de omleiding via de Muziekdreef en Stedendreef of andersom.

Verkeer vanaf de Stedendreef-Havendreef naar Literatuurwijk en Muziekwijk Zuid volgt de gebruikelijke route.

Verkeer vanaf Stedendreef-Havendreef richting Louis Armstrongweg/Station Muziekwijk/ bedrijventerrein Operetteweg e.o./Binderij volgt de omleiding via de Stedendreef-Muziekdreef-Hogering naar de Hollandsedreef.


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)