Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Wethouder Rene Peeters opent de nieuwe studio van PrO Radio en Omroep Almere

Vanuit de nieuwe studio aan de Bachweg Almere doen trotse leerlingen van Pro Almere aan de J.S. Bachweg via Omroep Almere op 28 maart van 11.00 – 12.00 live verslag van de opening van de nieuwe studio door wethouder Rene Peeters. Na de opening zal de wethouder mogelijk ook het vignet Gezonde School uitreiken. PrO Almere is een school voor praktijkonderwijs. De leerlingen van deze school barsten van het talent en op de school zijn veel positieve ontwikkelingen zichtbaar. PrO Radio is het podium waarop deze top-leerlingen zich presenteren aan de wereld. PrO Almere en Omroep Almere werken plezierig samen.

Programmering

Sinds dit schooljaar maken leerlingen van PrO Almere, loactie Bachweg, vanuit een nieuwe studio in de school dagelijks een radioprogramma. Samen met Omroep Almere is deze studio gebouwd en via www.omroepalmere.nl en de app's zijn de programma’s dagelijks te beluisteren. De programmering is ook te vinden op de website van Omroep Almere.

Opening nieuwe studio door wethouder Rene Peeters

Op 28 maart om 11.00 uur zal wethouder Rene Peeters deze studio officieel openen. Leerlingen zullen de wethouder de studio laten zien en hem o.a. vragen naar zijn favoriete muziek. Daarna zal de wethouder een programma bijwonen, waarin er nog meer positief nieuws over PrO Almere te vertellen is.

Vignet Gezonde School

PrO Almere locatie Bachweg is de laatste maanden druk bezig geweest om het vignet Gezonde School te verkrijgen. Een school mag zich Gezonde School noemen als ze naast een gezonde kantine goede lessen geven in alle leerjaren over wat gezonde voeding betekent voor je lichaam. Een half jaar lang is er door leerlingen en docenten keihard gewerkt aan het behalen van het themacertificaat voeding. De kantine is verbouwd, wekelijks is er een nieuw aanbod van gezonde broodjes en soep, er zijn overal drinkwaterpunten in de school, het aanbod van de winkel, die door de leerlingen wordt beheerd is aangepast en er is nieuw lesmateriaal aangeschaft. Wethouder Peeters zal tijdens de live uitzending op PrO Radio vertellen of PrO Almere het Gezonde School vignet al heeft verdiend.


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)