Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Wethouder sport, John van den Heuvel opent op 12 april bij MHC Lelystad de shootout-competitie en pilot gezonde sportkantine!

MHC Lelystad bruist op 11&12 april met een hockeyclinic, shootout-competitie en pilot gezonde sportkantine! Op zondag 12 april is het 'Super Sunday' op de club en spelen alle seniorenteams een thuiswedstrijd. Reden voor de Vrienden van MHC Lelystad om extra activiteiten voor de jeugdspelers te organiseren en een pilot voor de gezonde sportkantine te houden.

De 'Vrienden van MHC Lelystad' zijn seniorleden, ouders en verzorgers die de club een warm hart toedragen en vrijwillig deelnemen aan de invulling van (kleine) projecten of activiteiten voor de club.
Met de groei van de club vragen de trainingen, wedstrijden en overige activiteiten steeds meer tijd van dezelfde groep vrijwilligers. Hierdoor is het niet altijd mogelijk om de vele plannen die we hebben ook daadwerkelijk uit te kunnen voeren.

We weten dat veel ouders heel graag een bijdrage willen leveren, maar om wat voor reden dan ook geen rol kunnen of willen vervullen als coach, trainer of actief commissielid van de club.
Omdat de jeugd de toekomst is van de vereniging is er op 31 maart jl. ook een Jeugd Denktank (JDT) gestart. Dit is een groep vrijwillige jeugdleden die allerlei leuke ideeën heeft.

Voor de leden van de JDT is MHC Lelystad en veilige plek waar ze ook buiten trainingen en wedstrijden om ook veel tijd door willen brengen. De leden van de JDT hebben ook plannen om activiteiten te organiseren die donaties en sponsorgeld kunnen opbrengen om de faciliteiten binnen onze vereniging uit te kunnen breiden.Met de inkomsten uit activiteiten van de Vrienden van MHC Lelystad en de JDT zullen een deel van de kosten betaald worden voor o.a nieuw terrasmeubilair en verlichting op veld 1 om de trainingscapaciteit van onze groeiende vereniging, met op dit moment ca 700 leden, uit te kunnen breiden.

Op zondag wordt er speciaal voor de jongste jeugd (3, 6 & 8 tallen) van 10.00 uur tot 12.00 uur een hockeyclinic en leren zij samen met hun teamgenoten coole tips en tricks van de A1-spelers.
Voor de junioren is er van 13.00 uur tot 14.30 uur een shootout-competitie die geopend wordt door de wethouder van sport, John van den Heuvel.

Wie wordt de shootout-kampioen van de D, C, B en A en wie wordt overall kampioen van de junioren en gaat naar huis met de MHCL shootout-wisseltrofee?!

Als MHC Lelystad zijn we ons bewust van het belang van een goede leefstijl; een gezonde voedingskeuze is onlosmakelijk verbonden met sport en bewegen, voor jong en oud, en een gezond aanbod van eten en drinken past daarom bij de sportieve en maatschappelijke functie van de sportvereniging.
Daarom is er aankomend weekend ook een pilot voor de gezonde sportkantine met lekkere sappen, broodjes en andere verantwoorde producten. Doel van de pilot is om te kijken op welke manier we volgend seizoen invulling kunnen geven aan de gezonde sportkantine.
De nadruk ligt hierbij op het uitbreiden en/of aanpassen van het aanbod met gezonde alternatieven.

Iedereen die graag wil kennismaken maken met hockeysport binnen MHC Lelystad, de hockeysport een warm hart toedraagt of onze senioren teams wil komen aanmoedigen, is van harte welkom op 12 april!

Kijk voor meer informatie op www.mhclelystad.nl


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)