Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Wie is de Almeerse Conciërge van 2018?

Het is weer mogelijk om schoolconciërges te nomineren voor de titel ‘Conciërge van het Jaar’! D66 Almere organiseert jaarlijks deze verkiezing om extra aandacht te geven aan deze belangrijke medewerkers op scholen.

D66-raadslid Michael Busby: “Conciërges zijn heel belangrijk voor leerlingen en docenten. Zij weten vaak precies wat er speelt onder scholieren, zorgen voor toezicht en sociale veiligheid en helpen met het onderhoud van de scholen waardoor docenten zich op het lesgeven kunnen concentreren. Met deze verkiezingen zetten we deze sleutelfiguren graag in het zonnetje.” D66 Almere organiseert de verkiezingen voor de zesde keer. Eerdere winnaars van deze eervolle titel zijn Heiko van de Wal van Sterrenschool de Ruimte (2017), John Hinten van de Vrije School Raphael (2016), Ed van Beek van de basisschool Aurora (2015), Ron, Bertus en Simon van Stad College (2014) en Dragan Ziza van de KBS ’t Zonnewiel (2013).

Conciërgeverkiezingen groot feest

“Ieder jaar ontvangen we mooie verhalen en hartverwarmende steunbetuigingen uit de hele stad,” vertelt Busby. “De uitreiking van de grote beker vindt plaats op de school en is één groot feest. De hele school leeft mee naar het moment dat de winnaar bekend gemaakt wordt. Aarzel daarom niet en vertel ons waarom jouw conciërge moet winnen!” Omdat niet iedere school een conciërge heeft is het ook mogelijk om de vrijwilliger, ouder of docent te nomineren die deze werkzaamheden op zich heeft genomen. Tweede Kamerlid en onderwijswoordvoerder Paul van Meenen reikt de prijs uit aan de winnende conciërge op vrijdag 8 februari 2018 op de school.

Nomineer voor 24 januari 2018

Wilt u uw conciërge in het zonnetje zetten? Nomineer hem of haar dan door te mailen naar de fractie van D66 Almere. Dit kan t/m donderdag 24 januari 2019. In de week daarop zal de jury uit alle aanmeldingen een top drie maken, zodat op vrijdag 8 februari 2019 de beker aan de Almeerse Conciërge 2018 kan worden uitgereikt.

Ouders, collega’s, kinderen: iedereen mag zijn of haar conciërge nomineren. Stuur een mailtje naar mevanbemmel@almere.nl met daarin in ieder geval de naam van de conciërge en de school. De motivatie kan bestaan uit een anekdote of een verhaaltje. Het gaat niet om het aantal steunbetuigingen maar om de inhoud.


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)