Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • SC Buitenboys laat Laren’99 er met de winst vandoor gaan 2-4.

Wilt uw kind ook graag naar een sportkamp in Almere?

30 september 2017

Sportivun organiseert van 25 t/m 27 oktober een multi-sport dagkamp voor kinderen van 4 t/m 6 jaar en 7 t/m 10 jaar. Tijdens het kamp zijn de kinderen van 9 uur ’s ochtends tot 5 uur ’s middags bezig met sporten, spelen en lol trappen. Beleef allerlei nieuwe sporten, zoals bubbelvoetbal, knotshockey of bunkertrefbal! Maar natuurlijk is er ook genoeg tijd om te chillen en nieuwe vriendjes te maken.

MULTI-SPORT DAGKAMPEN VAN SPORTIVUN
Ben jij gek op sport en wil je deze herfstvakantie lekker actief zijn met kinderen van je eigen leeftijd? Geef je dan op voor het multi-sport dagkamp van Sportivun in Almere en beleef een fantastisch kamp om nooit meer te vergeten!

PROFESSIONELE BEGELEIDING
Onze begeleiders hebben allemaal een sportachtergrond. Ze letten er op dat je verantwoord sport, goed eet en drinkt en dat je voldoende rust neemt. Natuurlijk moet een sportkamp ook leuk en gezellig zijn. Dus chillen hoort erbij, zodat je snel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes hebt. Superleuk!

SPORTHAL DE VRIJBUITER
Het multi-sport dagkamp van Sportivun vindt plaats in Sporthal de Vrijbuiter. Dichtbij, vertrouwd en wel zo gemakkelijk! ’s Morgens kan je razendsnel beginnen en ’s avonds slaap je gewoon in je eigen bed. Kijk, da’s pas handig toch?

*Sporthal de Vrijbuiter Globeplein 1, 1334 BT Almere

DEZE HERFSTVAKANTIE
Als de eerste bladeren van de bomen vallen, de mist onze velden in nevelen hult en het buiten al lekker fris kan zijn, zorgen wij voor sport, spel & fun! De multi-sport dagkampen in Almere vinden plaats van 25 t/m 27 oktober 2017.

Eerst meer weten, speciale wensen of opgeven?
www.sportkampenvansportivun.nl/Almere of (035) 30 30 035. Have fun!


Copyright © 2018 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)