Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Zaterdag 21 april heeft u kans te spreken met de partijen die voornemens zijn een coalitie te vormen

Op basis van het advies van informateur Ard van der Steur is de VVD de onderhandelingen begonnen met de PvdA, D66, GroenLinks en ChristenUnie om een nieuwe coalitie voor de komende vier jaar te formeren. Hilde van Garderen (fractievoorzitter van de VVD): “De gesprekken die we tot nu toe gevoerd hebben zijn constructief en voorspoedig verlopen. Ze hebben ons overtuigd van de invulling die we samen voor ogen hebben voor de stad. Natuurlijk hebben wij als partijen zelf al veel ideeën over de opgaven voor Almere in de aankomende jaren. Maar wij zijn erg benieuwd naar de ideeën en opvattingen van de organisaties en inwoners uit onze stad. Daarom nodigen wij hen graag uit op 21 april om hierover met ons van gedachten te wisselen.”

Zaterdag 21 april zal er op twee locaties worden gesproken met organisaties en inwoners. In de ochtend wordt vanaf 9.00 uur aan de hand van verschillende thema’s met organisaties gesproken die hiertoe specifiek worden uitgenodigd. Deze bijeenkomst is wel openbaar toegankelijk. Het middagprogramma start om ongeveer 15.00 uur en bestaat uit een inloop, waarin iedereen de ruimte krijgt bij de formerende partijen aan te schuiven. Voor het middag programma kunt u zich opgeven via formatie@almere.nl. Het middagprogramma vindt plaats in Baken Stad College (Rooseveltweg 5) en op een locatie in Buiten (wordt nog bekend gemaakt).

Van Garderen: “Wij hopen dat er veel mensen hun ideeën voor Almere aan ons komen vertellen. Natuurlijk zullen we echt niet alles kunnen realiseren. We laten de stad weten wat wij met de inbreng hebben gedaan.”

Meer informatie kunt u vinden op http://gemeenteraad.almere.nl/formatie


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)