Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Zaterdagteam Sporting Almere fors onderuit tegen FC Weesp: 0-7.

6 oktober 2019

Het kersverse zaterdagteam van Sporting Almere acterend in de vierde klasse E heeft zaterdag een forse 0-7 nederlaag moeten incasseren.

In het begin van de wedstrijd kon Sporting aardig meekomen met FC Weesp maar toen na een kwartier de 0-1 viel, een afgeslagen aanval werd door Den Uil alsnog in het doel gewerkt zakte men ver weg. Niet veel later was deze speler weer succesvol en was het snel 0-2. Sporting deed wel wat terug maar zat deze middag niet goed in de wedstrijd. Voor de rust werd er ondanks kansen niet meer gescoord.

Na de hervatting kreeg FC Weesp al snel een strafschop na een stevige overtreding, deze werd door Sasja Fransen benut 0-3. Sporting probeerde wel om het tij te keren maar kreeg even later weer een strafschop tegen en nu was Alex Fransen de man die scoorde 0-4. Later nog meer pech voor Sporting toen een speler van de Almeerders ongelukkig terecht kwam en zijn pols brak. In het restant van deze wedstrijd wist FC Weesp nog drie keer te scoren en was deze ruime nederlaag een feit. Bij Sporting zal men de draad weer op moeten pakken om een herstel in te zetten.

Doordat ook het eerste duel werd verloren staat Sporting Almere in de onderste regione van de vierde klasse E. Komende wedstrijd moet men naar Amstelveen waar RKAVIC de tegenstander is.


Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)