Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • Vanaf 9 december 2018 een nieuwe dienstregeling voor allGo Almere bit.ly/2S00GVC

Zoekactie in Baarnse Bos stopt, Edwin Takens nog vermist

6 november 2017

BAARN/SOEST - Een zoekactie in de Grote Kom, een vijver in het Baarnse Bos, heeft geen nieuwe sporen naar de vermiste Edwin Takens opgeleverd. De chef-kok en restauranteigenaar uit Soest is nog altijd niet gevonden. De politie zocht vandaag in en rond het water in het bos tegenover paleis Soestdijk, omdat honden van een particulier zoekteam daar gisteren mogelijk iets hadden opgemerkt. Het Landelijk Team Onderwaterzoekingen hielp de agenten door met een bootje en een hond op het water te speuren.

Takens verdween afgelopen dinsdag. Politieagenten, mariniers en vrijwilligers hebben sindsdien vruchteloos naar de vermiste Soester gezocht. Wel werd donderdagmorgen zijn witte Renault Kangoo gevonden op een parkeerplaats bij het Paardenbos, aan de andere kant van paleis Soestdijk.

De politie zegt dat Takens een kale man van 50 jaar is met een opvallend groot postuur. Toen hij van huis ging droeg hij een blauwe spijkerbroek, een donkerblauwe schipperstrui, bruine outdoor-schoenen en mogelijk een bruine parka van het merk Fjall Raven.


Intussen loopt uiteraard de spanningen op  bij familie maar ook bij het personeel van Bakboord. Helaas bellen een behoorlijk aantal klanten hun reservering af. Juist nu hebben zij behoefte aan ondersteuning. Het restaurant blijft ook gewoon geopend.

Reageren op dit bericht? Mail naar info@omroepalmere.nl

BRON RTV Utrecht


Copyright © 2018 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)