Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Zomeractiviteiten bij Veiligheidsmuseum PIT!

Regent het pijpenstelen en kan je daardoor helaas niet naar het strand? Of zoek je een plek om even af te koelen van de hitte van de zon? Kom dan deze zomervakantie naar Veiligheidsmuseum PIT. Hier beleef je de wereld van de politie, brandweer en ambulance in een interactieve experience. Er is veel te zien, maar ook veel te doen!

Elke dag een leuke activiteit!
Deze zomer is er bij PIT elke dag iets leuks te doen! Bekijk de historische voertuigen, rij veilig op de skelterbaan, blus een digitale brand, speel crime-scene games of doe een activiteit met één van onze vrijwilligers! Bij mooi weer kan je genieten van ons zonnige terras en een ijsje van het museumrestaurant.

Veilig met PAW Patrol speurtocht
Daarnaast kun je in de zomer gratis één van onze speurtochten doen. Kies uit de politiespeurtocht, de brandweerspeurtocht of voor de allerkleinsten de nieuwe Veilig met PAW Patrol speurtocht van Nickelodeon!

Mini-expo van de Reddingsbrigade
Al bijna 100 jaar zorgt de reddingsbrigade voor veiligheid op en rond het water in Nederland. Bekijk de reddingsboot en leer over de rijke geschiedenis van de reddingsbrigade tijdens de mini-expo. De expo is te zien bij Veiligheidsmuseum PIT vanaf 14 juli 2016.

Data & Tijd
Veiligheidsmuseum PIT is in de zomervakantie (9 juli t/m 28 augustus 2016) geopend van dinsdag t/m zondag van 11:00 tot 17:00 uur. Op maandag is PIT in de zomervakantie gesloten. www.pitveiligheid.nl

Veiligheidsmuseum PIT
In het Veiligheidsmuseum PIT beleef je de wereld van politie, brandweer en ambulance! Hier kom je van alles te weten over de geschiedenis van veiligheid en wat hulpdiensten doen om de samenleving zo veilig mogelijk te maken. Na een bezoek aan PIT weet jij hoe bij te dragen aan een veilige samenleving. PIT is ontstaan uit een fusie van het voormalig Nederlands Politiemuseum en het Nationaal Brandweermuseum.


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)