Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • ASC Waterwijk wil komend seizoen doorpakken met jonge talenten.

Zondag team ASC Waterwijk nog steeds zonder punten.

In de zondag derdeklasse D heeft Waterwijk in eigen huis weer geen punt kunnen halen.

De ploeg van Mark de Boer kon het goede spel van vorige week geen vervolg geven. De verwachtingen waren best hooggespannen maar deze wedstrijd hadden de Almeerders een volledige offday.

Tegenstander HDS kon naar hartelust combineren maar echte kansen wist de ploeg niet direct te creeeren. Er was zelfs een foute inspeelbal van Waterwijk doelman Ricardo Hoogehout voor nodig om HDS aan de leiding te helpen 0-1. Waterwijk probeerde wel terug te komen maar zat gewoon niet goed in de wedstrijd en liepen de aanvallen niet goed met gevolg dat de gasten nog voor de rust de voorsprong verdubbelde. Een overtreding leverde HDS een strafschop op die feilloos werd benut 0-2.

Na de wissel het zelfde beeld, HDS de betere ploeg en Waterwijk dat achter de feiten aan liep. Later in de tweede helft beet Waterwijk wat van zich af en kreeg zelfs twee mogelijkheden door Franklin de Jong en Yosef Disi maar in beide gevallen stond het vizier niet op scherp. In de 67e minuut was het HDS die wedstrijd definitief in het slot gooide en er 0-3 van maakte. Waterwijk redde nog wel de eer door Sabri maar verder kwamen de Almeerders niet. HDS voegde nog een goal toe door vanaf zo’n twintig meter te scoren en werd de eindstand derhalve 1-4.

Waterwijk blijft op nul punten staan en zal komende wedstrijd uit een ander vaatje moeten tappen om snel de eerste punten binnen te halen. Volgende tegenstander is het Utrechtse UVV.


Reageren op dit bericht

*= verplichte velden.

Copyright © 2020 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)