Uw partner voor Nieuws, Cultuur, Educatie, Informatie en Entertainment

Twitter Omroep Almere

  • Vanaf 9 december 2018 een nieuwe dienstregeling voor allGo Almere bit.ly/2S00GVC

Zuid-Koreanen bezoeken Aeres MBO Almere

8 november 2017

Afgelopen week heeft Aeres MBO Almere een delegatie van 18 Zuid-Koreaanse studenten en 6 docenten mogen ontvangen in het nieuwe schoolgebouw aan de Heliumweg in Almere Poort. De studenten van de opleiding Toegepaste Biologie hebben zich drie dagen intensief ingezet en de Zuid-Koreanen een kijk gegeven op het Nederlandse groene onderwijs.

Na het ontvangst op Aeres MBO Almere, zijn de Zuid-Koreaanse studenten gekoppeld aan een student van de opleiding Toegepaste Biologie. Deze studenten waren voor deze dagen hun gastheer-vrouw. De Zuid-Koreaanse studenten volgden de lessen van de Nederlandse studenten mee. De lessen werden voor de gelegenheid in het Engels gegeven.
 
Met een hoofd vol ervaringen en ideeën over het Nederlandse onderwijs, is op woensdag afscheid genomen van Aeres MBO Almere. De Nederlandse studenten hebben naast een leuke ervaring, ook goede contacten opgedaan voor bijvoorbeeld een buitenlandse stage. Voor Aeres MBO Almere past het bezoek van de Zuid-Koreaanse delegatie binnen het internationaliseringsprogramma waaraan de locatie invulling geeft.
 
De groep Zuid-Koreanen zijn drie weken in Nederland, om zich te verdiepen in het Nederlandse groene onderwijs. Wereldwijd staat het Nederlandse onderwijs bekend als vooruitstrevend. Zeker als het gaat om het verbinden van het onderwijs met de echte beroepspraktijk.


Copyright © 2018 - Omroep Almere | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)